Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 23 September 2009

SALAM AIDILFIRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN ...SEKIRANYA ADA SALAH DAN SILAP ATAU KATA2 YANG MENYINGUNG PERASAAN ...KITA HANYALAH MANUSIA BIASA TAK DAPAT LARI DARI SALH DAN SILAP....
dah lama betul aku tak update blog ni...maklum lah sepanjang bulan ramadhan baru ni aku betul2 sibuk dengan bazar ramadhan...sapai nak buka blog pun tak sempat....hehehe....

tahun ni aku raya kat perantauan lagi...tahun ni kurang seronok sikit raya kat sini...kebanyakan cikgu2 balik raya kat kampung...tinggal separuh je yang tak balik kampung...kat taman aku ni 5 kuarga je yang tak balik raya...yang lain balik kampung...kat taman iman pulak tinggal 4 kuarga je tak balik...dan di taman lain pulak,adalah 2@3 kuarga yang tak balik...so ,raya tahun ni kurang meriah sikit...aku pun tak buat persiapan apa2 pun..cuma raya ke3 tu taman kami buat open house...aku masak ala kadar saja...malas nak masak banyak2...wat bazir je...nasib baik lah semua habis...

hari ni aku dah start mendobi...penat betul..nak patah pinggang rasanya...mesin basuh pulak rosak,adoiiii...bila lah cik hubby nak beli mesin baru ni...dia cakap nanti tunggu pindah rumah baru hujung tahun nanti...takut susah nak angkut pi mari...eee kena tunggu 2 bulan lagi lah aku mendobi dengan tangan...tahun ni cik hubby aku mintak pindah sekolah...tak tahu lah dapat ke tak nya...nk pindah dok kat sandakan lah pulak...dah jemu dok kat sini...jauh dari bandar...hehehe...kalau pikir2,sama saja dok kat mana pun...

ok lah aku nak pi masak lah kejap...hero aku dah mintak nasi ni...nanti aku update lagi kalu aku rajin....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan